Kan jeg heve kjøpet om jeg ikke er fornøyd med varen?

– Klart! CathrineM lar alle sine kunder returnere varer uansett grunn innen 30 dager. Det er kunden sine behov som står i sentrum og hos oss skal du alltid være fornøyd med ditt kjøp. Smykker som er gravert ut fra en kundes bestilling kan vi dessverre ikke ta i retur for full refusjon.

Tilbyr dere ekspress levering?

– Klart! Ta kontakt med oss for å finne riktig løsning for deg. Vi forstår at våre kunder ønsker fleksibilitet på levering og vi kan tilby ulike løsninger for at du skal bli fornøyd.

Hvordan fungerer delbetalingsordningen deres?

– Vi benytter Klarna som vår leverandør for betalingsløsninger og deres trygge samt effektive betalingsløsninger sikrer en trygg og fleksibel handel for våre kunder.

Kan dere garantere for at oppgitt kvalitet på produktene er riktige?

– Ja! Alle våre enstens diamantsmykker leveres med GIA sertifikat. Andre smykker med flere stener leveres med vårt smykkesertifikat. Vi har også som ansvarlige næringsdrivende en engeninteresse av at det samsvar mellom oppgitt og levert kvalitet. Det er for oss god markedsføring at vi lever opp til det ansvaret. Vi har vår utdannelse fra GIA og sjekker alle utsendelser opp mot bestilt diamantkvalitet for de sendes til kunde.

Hva om varen blir skadet under transport?

– Alle våre forsendelser er godt forsikret, og alle kunder er garantert nytt produkt umiddelbart om noe skulle hende under frakt. Alle varer blir sendt ut i forpakning av høyeste kvalitet og med høyeste prioritet.

Hva hvis ringen ikke passer?

– Heldigvis er det enkelt å forandre ringstørrelse på de fleste ringer i ettertid. Vi anbefaler at du måler en ring som du vet passer. Vær også oppmerksom på at det kan være forskjell i ringstørrelse på f. eks. høyre og venstre ringfinger. I de tilfeller ringstørrelsen må endres, sender vi deg en betalt adresseetikett som du bruker for å returnere ringen til oss for avtalt endring. Se også vår størrelseguide.

Hvordan kan jeg være sikker på at jeg ikke handler konfliktdiamanter?

– CathrineM har gjennom Norge sin deltakelse i Kimberlyprosessen forpliktet seg til å til kun forhandle med sertifiserte leverandører. Vi stiller også krav til våre leverandører at de forholder seg til og leverer i henhold til Kimberlyavtalen.

Meny