CathrineM AS er en Norsk nettforretning som tilbyr et stort utvalg av smykker i 14 karat gull direkte til forbruker uten fordyrende mellomledd. Vi har flere års erfaring fra internasjonal handel med diamanter og har i løpet av disse årene opparbeidet seg et stort kontaktnett i bransjen og kan derfor tilby et bredt spekter av diamanter og edelstener til svært gode priser.  Vi har vår utdannelse innen diamanter og edelstener fra GIA, Gemological Institute of America.

Våre diamanter hentes inn fra børser i Europa og USA og kan leveres direkte til Norske kunder til meget gunstige priserVåre leverandører handler diamanter i overensstemmelse med Kimberleytraktaten. Vi kan derfor garantere at alle våre diamanter er konfliktfrie. Alle våre diamanter er 100% naturlige. Og vi fører IKKE CE (clarity enhanced) diamanter. Alle våre diamanter leveres med GIA (Gemological Institute of America). Verdens desidert mest anerkjente diamant laboratorier. 

Som kunde hos oss kan vi love deg at din bestilling vil bli fulgt opp og ivaretatt fra bestilling til leveranse. Du vil bli holdt orientert på mail og SMS under hele prosessen. Du skal være fornøyd med produkt og service hos CathrineM AS.

Meny